Medicinhjulet utbidning ett år fyra helger

Välkommen till Anima Tempel och vårt Medicinhjul. En ettårig shamansk utbildning på fyra helger i riktningarna syd, väst, norr och öst.

Den här resan tar dig djupare in i dig själv för att frigöra dig från pålagringar från det här livet, genarationer tillbaka i blodsbanden från våra förmödrar och förfäder och tidigare inkarnationer.

Vi bär alla på mönster, präglingar och sår både medvetna och omedvetna, som kan vara oläkta känslor som tex skapar rädslor som hindrar oss i livet. Genom att läka och hela sin historia och låta de undertryckta känslorna och våra skuggsidor få komma fram i ljuset kan vi hela generatior både bakåt och framåt i tiden. Vi skalar av bit för bit och låter rustningen falla.Vi kapitulerar och accepterar vår historia.

I helandeprocessen hämtar du tillbaka delar av dig själv och vågar öppna ditt hjärta mer för att bli mer kärleksfull till dig själv och finna inre fred. Den fredlige regnbågskrigaren som lär sig sätta sina gränser och som skapar fred runt sig och vandrar skönhetens väg. Vi öppnar vårt hjärta och är i sanning, förlåter,  accepterar och kapitulerar. Vi behöver inte längre hålla en fasad för vi vet vem vi är och står i vår kraft.

I cirkeln delar vi vår historia, har sharings, föreläsningar och praktiska övningar. Du lär dig medicinhjulets alla riktningar med respektive element och kraftdjur och i helandeprocessen är vi en helg i varje riktning. Du hittar ditt eget kraftdjur och andra guider. Du lär dig shamanens verktyg och sätt att se på moder jord, växterna, djuren fader himmel med solen månen och stjärnorna. Åkallan och ljusbad. Vägledda meditationer,  trumresor och ceremonier. Du blir säkrare på att följa din inre vägledning och intuition. Det som sägs i cirkeln stannar i cirkeln.

De fyra helgerna är lördag till söndag varje gång, förutom en helg som startar redan fredag kväll. Den helgen är vi ute i det fria i skogen vid vattnet och sover i tält.
Vegetarisk kost och logi ingår i priset alla helger.
Du behöver kunna vara med alla helgerna.

Helgerna: Inga datum satta ännu.
Lördag 10.00–söndag 17.00 Syd
Fredag 18.00–söndag 16.00 Väst
Lördag 10.00–söndag 17.00 Norr
Lördag 10.00–söndag 17.00 Öst

Anmälan och frågor till Johanna Ekman Johansson på tel: 0703-91 14 18

Vi ser fram emot att ses i cirkeln!
Varmt välkommen 🙏
Johanna Ekman Johansson
Stefan Johansson