Lilla Medicinhjulets fyra riktningar våren 2024

Välkommen på en liten grundkurs i Medicinhjulets 4 riktningar syd, väst, norr och öst.

Fristående tillfällen 4 Tisdagar    7/5,  14/5,  21/5,  28/5      kl 17.30-20.30 varje tillfälle

Med elementen jord, vatten eld och luft, kraftdjur, shaerings, samtal, åkallan, cirkeln, vad är shamanism, shamanens verktyg, trumma, skallra, andliga möten, förmödrar och förfäder, skönhetens väg mm. Fyra måndagar, en för varje riktning. Tre timmar varje tillfälle.

Alla tillfällen är fristående så det går att vara med på ett, flera eller allihop. Boka i tid för att säkra din plats. Begränsat antal platser. Vi är utomhus på Anima Tempel, i tippien runt elden och inomhus.  Varma kläder och filt.

Du får en inblick i medicinhjulet och hur du i vardagen kan använda dig av shamanismens sätt att se på livet. Detta är en grundkurs och innebär inte att du blir en shaman.

Medicinmän och medicinkvinnor har sen urminnes tider stått i förbindelse med moder jord, elementen, kraftdjur, andevärlden, solen, månen och stjärnorna och allt däremellan. Där olika världar och dimensioner går igenom varandra i dåtid, nutid och framtid. Det cykliska i naturen och på himlavalvet- cirkeln- livsspiralen och lägerelden där man samlats för samtal, energiarbete, healing och ceremonier. Den heliga cirkeln utan början och utan slut. Där allt får finnas utan rätt eller fel. Mötet mellan alltet.

Vi bjuder in dig till denna mötesplats som känner dig kallad och vill veta mer, få en förståelse för att leva i samklang med moder jord och alltet. Att öppna ögonen och se igenom de illusioner som präglat oss till de vi är idag. Hitta din egen sanning och våga vara den vi är. Se igenom våra egna mönster och skuggsidor och möta dem med kärlek. Transformation och bli mer kärleksfulla till oss själva för att leva ett liv mer i harmoni och balans.

Vi kommer att ha fyra tillfällen, ett för varje riktning-väderstreck som var och ett är i ett element och har sina kraftdjur.

: Syd, jord, ormens medicin, begynnelsen och livskraften, barnet inom oss. Skala av och ömsa det skinn som vi har växt ur.

: Väst, vatten, jaguaren och björnen. Känslor, våga med öppet hjärta i sanning vara den vi är och möta rädslor som hindrar oss på vår väg

: Norr, eld, varg och kolibri. Transformation, förmödrar och förfäder, kapa band, kliva ut på skönhetens väg och följa flödet i harmoni

: Öst, luft, örn och kondor. Släppa det förgångna, få luft under vingarna och ta oss genom olika dimensioner och se igenom illusioner. Slöjan mellan värdarna är tunn. Andlighet och intuition.

Vi kommer vid varje tillfälle använda oss av trummor och ta dig med på en guidad resa. Meditation. Befinna oss i det element och riktning som är angiven. Om du har egen skallra, trumma eller kraftsaker får du gärna ta med dig. Vi bjuder på varmt te.

Plats: Anima Tempel, ute och i Tippien.
Tid: 17.30- 20.30  4 måndagar
Datum: se ovan
Kostnad: 600 kr/gång
Anmälan: till Johanna på tel: 070-39 11  418
Varmt välkommen