Om mig, Johanna Ekman

Naturen har alltid väglett mig, gett mig svaren och fått mig att veta vem jag är, där får jag energi och distans. Där hittar jag ofta skaparkraften till olika projekt, får vägledning av guider och känner mig hemma. Jag använder också naturens material till skapandet av mitt hantverk som smycken, kraftsaker och drömfångare.

Jag bor i skogen tillsammans med min man Stefan och på gården har vi byggt ett hus som vi kallar Anima Tempel – Själens tempel, dit du kan komma för att få ro i själen.

Tidigt började jag se tankens kraft, att vi själva styr dit vi vill och att det hänger på oss själva.

Träning och bra kost var viktigt och som 19-åring började jag leda träningsgrupper som jag fortsatt med i olika form som senare byttes ut mot yoga och meditation. Som idrottsvetare har jag drivit olika friskvårdsprojekt och arbetet som undersköterska hade jag i många år. Jag utbildade mig till Homiatriker (massage, zonterapi, akupunktur, homeopati, irisdiagnostik) och startade mitt företag för över 30 år sedan. Healing och den mediala biten har alltid funnits med mig. Shamansk healing med behandlingar, kurser, retreats, örter med mera är nu det som är min starkaste medicin. Jag drivs av att se människor växa i sin egen utveckling, att de ser möjligheter och hittar nya vägar att vandra.

Tillsammans med Stefan vandrar jag den shamanska vägen och vi har ceremonier, kurser och behandlingar enskilt och gemensamt.

Vår lokaltidning HammaröNytt skrev om mig i februari 2019, läs den här!

Min blogg hittar du här!