Behandlingar

Här hittar du behandlingar som du kan boka genom att ringa mig på 0703-91 14 18 eller via BokaDirekt. Är ansluten till Actiway och Wellnet för dig som vill använda friskvårdsbidraget. Varmt välkommen!

Lugn och ro med ljusbad och trumhealing

Du ligger ner inbäddad i filtar inne eller ute när vädret tillåter, under en vägledd meditation till trummans dova rytm och frekvens. Varsamt leds du ner i djup avslappning och du får prova några olika andningstekniker. Du får följa med på en vägledd resa in i naturens olika rum. Kristaller läggs runtom och på din kropp, för att ge dig det bästa av ljus och kärlek.

Sessionen inleds med ett kort samtal om var du befinner dig just nu i livet och avslutas med en återkoppling av din upplevelse. Bra för att komma ner i varv och eliminera stress och lära dig en bra andnings och avslappningsmetod som du själv kan använda sen.

60 min 700 kr

Enskild trädmeditation

Du får öppna upp för naturens mångfald av energi och kraft i denna meditation för att lära dig hur vi tar kontakt med naturen och trädet du ska sitta vid och vägleds in i meditation. Först får du ta emot ett ”skallerbad” där energierna från shamanskallran hjälper dig att släppa på tung energi och komma ner och landa här och nu. Jag vägleder dig så du får kontakt med ditt kraftdjur och därefter vid ditt träd fortsätter du din meditation. När tiden är mogen kallar jag dig tillbaka och vi delar det vi har fått till oss. Sen är du redo att fortsätta själv med dina trädmeditationer och ha fortsatt kontakt med ditt kraftdjur.

70 min 700 kr

Boka tid

Skogshealing

Shamansk Reikihealing i skogen.

Walkabout cirka 20 min (samtal under promenad).

Du får sedan ligga på underlag med en bädd av fårskinn och med filtar runt dig. Rening med örter som rökelse runt dig. Du vägleds tillsammans med trummans dova ljud, som moder jords hjärtslag, in i ett ljusbad och förankrar dig i moder jord.

Reikihealing för det högsta av universums ljus och kärlek till dig på alla positioner på kroppen. Vägledning och budskap kommer alltid tillsammans med healingen som du får ta del av. 

Avslut med Shakrabalansering och samtal.

75 min 950 kr

Shamansk healing

Frigör och släpp gamla tanke- och beteendemönster, sår och präglingar!

Shamansk healing är en kraftfull healing för dig som känner dig redo att gå djupare in i dig själv för att möta dina innersta känslor på djupet, komma i kontakt med dig själv och den du i sanning är. Healingen hjälper dig att släppa taget om det som håller dig tillbaka och inte är gynnsamt för dig längre för att du ska kunna leva ditt liv fullt ut genom dig själv och bli den du är.

En process som ger dig möjlighet till en varaktig beteendeförändring och känna mer meningsfullhet och glädje i ditt liv. Shamantrumma används.

Jag rekommenderar ett första helande samtal följt av minst tre healingbehandlingar.

Alternativ finns att ta enstaka shamanska healingbehandlingar om du känner till exempel stress, behöver släppa på något eller få vägledning.

Kostnad 120 min. 1600 kr. Nytt: 180 min 2300 kr per behandling
Rabatt 600 kr. när du bokar tre behandlingar (120 min/gång) för 4200 kr.

Boka tid

Shamansk wombhealing

Frigör gammal smärta på olika plan för att få ny kraft och energi!

Öppna upp för läkning och helande förståelse och förlåtelse.

Öka blodcirkulation och syresättning i livmoder, äggstockar, organen, bäckenet och låren där stagnerad energi ofta sitter som blockeringar. Även bröstkorg, hals, nacke och käkar är områden där kroppen brukar hålla spänningar som kan härledas bakåt i tiden.

Påverka lymfsystemet, avgiftning och utrensning. 

Frigör spänningar, stress och den hormonella balansen.

Passar även kvinnor som inte har kvar sin livmoder.

”Vår livmoder bär visdom, magi och kraft liksom hon kan bära på sår och trauman som vi kan föda fram för att läkas och helas. I hela bäckenområdet lagrar vi upplevelser från detta liv, våra förmödrar-blodsband och andra inkarnationer. Känslomässiga blockeringar kan lösas upp och livmoderkraften väckas till liv”

Wombhealing sker kvinna till kvinna på en madrass/yogamatta på golvet och är en djupgående transformerande helandeprocess som ger dig möjlighet till en varaktig förändring, läkning och helande på olika plan, fysiskt, psykiskt och emotionellt.

Wombhealingen startar första gången med ett helande samtal där du får berätta din historia och din intention med vad du behöver. Rekommenderas minst tre behandlingar, gärna en gång per vecka eller ganska tätt till att börja med. 

Kostnad 120 min 1600 kr. Nytt: 180 min 2300 kr.
Rabatt 600 kr. när du bokar tre behandlingar (120 min /gång) för 4200 kr.

Boka tid

Reikihealing

Reikihealing är en healingmetod med tusenåriga rötter från Tibet och Japan. En mjuk och effektiv behandlingsmetod som utförs med kläderna på. Reikihealing stimulerar kroppens självläkning, stöttar kroppen och betyder universell livsenergi som hjälper till att frigöra blockeringar så flödet kommer igång både fysiskt och mentalt. En mjuk och djupavslappnande behandling som är effektiv vid stress, smärta, spänningar, ångest och sorg. Balanserar kropp och själ. Reikihealing ges även i förebyggande av ohälsa och för personlig utveckling. Godkänd av Skatteverket för arbetsgivare.

30 min 500 kr
60 min 800 kr. 75 min 975 kr.

Shama Reiki Distans

Samansk Reiki distans – healing över telefon.

1. Boka din tid och ange ditt telefonnr så ringer jag upp dig på bokad tid. 
2. Du berättar då om din intention med sessionen, vad du behöver hjälp med, nåt du behöver släppa, få reda på, vägval, mående, frågor till andevärlden/guider.
3. Du får ligga ner på den plats du befinner dig och slappnar av till en vägledd ljusbadsmeditation till trumman eller skallra. Rening med örter som jag tänder. Du förankrar dig ner i moder jord och tar in ljuset och förenar den maskulina med den feminina energin i dig under min vägledning.
4. Därefter startar Reiki distanshealing som pågår cirka 30 min. Du ligger bara och tar emot av universums ljus och kärlek. Jag antecknar all information jag ser och känner in.
5. Efter healingen delger vi varandra vad vi känt och fått till oss. Och du har möjlighet att ställa de frågor du behöver svar på. Efter samtalet skickar jag direkt bild på mina anteckningar via sms.

60 min 800 kr 45 min distans 690 kr

Vill du ha ytterligare vägledning med kort och runor finns möjlighet att förlänga sessionen till 
75 min 975 kr
90 min 1150 kr

Helande samtal/coachning

Enskilda helande samtal/coachning för vägledning. På plats på Anima Tempel eller över telefon. Telnr 0703911418 samma Telnr som vid bokning av tid om inte den sker via Bokadirekt.

60 min 850 kr

Tarotkort och Runor

Vägledningssamtal med tarotkort och runor

30 min 444 kr
60 min 777 kr

Zonterapi/reflexologi

Zonterapi eller reflexologi är en gammal beprövad folkmedicin och naturfolk som indianer och inuiter har använt sig av i tusentals år. Zonterapi är en behandlingsform där tryck på reflexzonerna på och under fötterna responderar via nervtrådar och meridianer som leder till en kroppsdel eller organ. Där stagnerad energi och blockeringar kan lösas upp och flödet kommer igång i meridian och nervsystemet som befrämjar en självläkning av kroppen. Det är som ett elektriskt system som har en startknapp som vid tryck ökar energiströmmen och stimulerar det område i kroppen som vi jobbar med. Kan med fördel kombineras med andra behandlingar som massage, akupunktur och healing. 

30 min 500 kr 

Koppning

Koppning är en effektiv behandling som har sitt ursprung inom traditionell kinesisk medicin och används ofta som komplement till annan alternativmedicinsk behandling. Koppning är en muskel- och bindvävsbehandling som främjar cirkulation av blod och lymfa med hjälp av vakuum på huden som skapas av koppan. 

För dig med smärtpåverkan, träningsvärk, försämrad cirkulation med mera. Koppning kan mjuka upp bindväven och djupgående muskelspänningar kan lösas upp. 

Flödet i blod-lymfsystemet kan förbättras.

Kopporna kan placeras lokalt på spända områden som en statisk punktbehandling i crka 10-15 min eller med en flödande rörelse över behandlingsområdet. Används som komplement till massage, zonterapi och akupunktur.

Mixade behandlingar efter klientens behov. Utföres alltid hos oss i kombination med tex massage och zonterapi, så själva koppningen pågår ej under hela behandlingen.

30 min 500 kr. 45 min 690 kr.
60 min 800 kr

Massage kombi

Det finns många olika massageformer och ofta tar vi massage för att slappna av, få återhämtning och minska stress. Även för smärtreduktion, ökad blodcirkulation och humörhöjande då dopamin och serotoninhalten höjs. Vi erbjuder en kombination av klassisk massage, flödesmassage, lymfmassage, bindvävsmassage och triggerpunkter. Ofta i kombination med tex Zonterapi/reflexologi som löser uppblockeringar i energiflödet. Även koppning går att kombinera. Allt efter kundens behov och efterfrågan.

Du kan även boka massage på nacke axlar, ansikte, skalp och dekoltage och kombinera med zonterapi, tex 45 min.

60 min 800 kr
30 min 500 kr
. 45 min 690 kr.

8-kort med 8 st 30 min massage kombi 3500 kr. Men du betalar för 7 gånger (rabatt 500 kr).

4-kort med 4 st 30 min massage kombi 1900 kr. (100 kr i rabatt)

Gudinnans energimassage

Devine energi massage healing. Är en kombination av olika behandlingsmetoder som har sina rötter i oljemassage och reflexologi, chakrapunkter och balansering, koppning, kristaller, transfigura, akupressur och regndroppshealing.

Sju olika oljor ur gudinnans apotek från Anima Tempel samt bibliska eteriska oljor används på dina chakran samt fötternas reflexologipunkter. Punkter över hela kroppen aktiveras för balans i systemet. En skön och avkopplande behandling som inleds och avslutas med healing. Vid utökad tid tilläggs smudge med örter för rening och med vägledning och till trummans dova vibration leds du ner i avslappning och balans.
60 min 800 kr
. 80 min 999 kr

Presentkort

Du kan köpa presentkort på valfritt belopp på behandlingar, kurser, evenemang och hantverk genom att ringa mig på 0703-91 14 18.