VITSORD

Johanna är för mig en Spiritual Master❤️❤️
Som alltid ger så mycket verktyg för att man ska hitta rätt väg. Du dikterar inte hur man ska göra utan låter mig hitta min egen väg med fantastisk guidning. 
Senast idag tackade jag universum för den dagen jag ”fann” dig🙏🏻
Jag har aldrig i mitt liv känt mig så stark som jag gör idag 🙏🏻❤️❤️❤️
Jessica

Medicinhjulet är utan tvekan mitt livs bästa investering! Innan kursen hade jag under flera år gått i terapi och själv tyckt att jag jobbar mycket med mig själv. Men den personliga utveckling som jag genomgått under denna utbildning slår alla terapitimmar med hästlängder. Johanna och Stefan har en fantastisk förmåga att möta sina kursdeltagare och hjälpa dem igenom alla känslor och utmaningar. Efter en helg hos dem känner man sig som ny! Efter medicinhjulet vågar jag påstå att jag hittat ett nytt Jag. Ett nytt lugn, en större kärlek och tacksamhet inför både mig själv, alla andra, naturen, och livet i stort. Ett stort tack till Johanna, Stefan och mina underbara kurskompisar! Utan er hade jag inte varit där jag är idag❤️
Jenny

Har aldrig ångrat en sekund att jag vågade ta klivet att gå medicinhjulet i personlig utveckling. Johanna och Stefan som varsamt fått mig att våga vara mig själv, speglingar med andra så viktigt att se hur olika, lika vi kan vara.
Släppa, rädslor,
Se in oss själva
Det enda jag ångrar är att jag inte gjort den här resan tidigare.
Den här resan har fått mig att våga saker som jag inte trodde
Rekommenderar den varmt
Anette

Medicinhjulet har förändrat mitt liv.
Är mer harmonisk. Lärt mig älska mig själv, renat mig. Tar hand om mig. Stå i min sanning.
Äntligen i livet mår jag så mycket bättre för andra och mig själv.
Att få gå in i sitt inre i djupet och se sig själv.
Nina

Det är obeskrivligt för mig vad medicinhjulet betyder för mig men jag ska försöka sätta ord på vad det har lett till, gett mig och vad det betyder för mig.
Det har lett till ett liv som jag inte visste att man kunde leva, ett mående som jag inte visste fanns och känslor och upplevelser som är så starka så jag vill kalla dem gudomliga.
En otroligt djup kontakt  med moderjord och mitt inre som lett till Ett stort inre liv Och En stark intuition. Jag känner mig aldrig ensam längre utan omgiven av kärlek och trygghet. 
Jag förstår vem jag är idag på ett helt annat sätt än innan medicinhjulet och därmed uppskattar jag och älskar mig själv På ett djupare plan. 
Det har lett till Positiva aspekter i allt i mitt liv.
Jag tänker på ett annat sätt och har ett sundare förhållningssätt i allt. Relationer har blivit mer hela och djupare. Pusselbitar faller på plats! 
Jag har lärt mig att stå i min egen kraft och energi och att behålla den. Just det som är en utmaning i livet när man är känslig men efter medicinhjulet har jag lärt mig kraftfulla tekniker att behålla min  energi och stå i mitt ljus vilket har lett till att jag är starkare och helare. Jag har rest tillbaka och läkt mitt liv nu och i tidigare liv. 
Jag har fått träffa mitt lilla jag igen och vi har hjälp varandra att läka. Jag har mött trauman och fått hjälp att läka dem. 
Jag har fått uttrycka och fått ur mig allt som jag burit på inom mig och lämnat det som gåva till moderjord. Lärt mig att göra det regelbundet för att må bra och så att mitt ljus ska skina starkt. Medicinhjulet har lett till att jag och mamma har börjat läka vår historia och relation och börja lära känna varandra på helt annat sätt.
Den Tacksamhet jag känner varje dag för livet nu är helt gudomlig. 
Tack Johanna och Stefan av djupet av mitt hjärta
Lina

Jag har länge försökt att gå på djupet och ta tag i varför jag mår som jag gör.
Varför känner jag mig mindre duglig och sätter krav på mig att alltid högprestera och finnas till för alla andra utom mig själv?
Wombhealingen går på djupet och man blottar sig in på bara huden.
Med Johannas magiska energier, krafter och vägledning kunde hon hjälpa mig att hitta det allra djupapste som kroppen och sinnet dolt för mig och tillsammans klarade vi av att plocka fram det till ytan och rensa ut det. 
Känslan efter varje behandling var otroligt frigörande.
Idag har jag en förståelse för mig själv och mina tidigare tankar och mitt agerande. Jag mår mycket bättre och har ett större inre lugn. Det är inte så att mitt gamla beteende och mina gamla tankar har försvunnit helt. Men nu har jag verktyg och förståelse att bearbeta mig själv och mina tankar och handlingar. 
Jag tycker om mig själv på en helt annan nivå och jag kan hindra mig från att säga ja till allt och jag hindrar mig från att kasta mig in i saker, om jag verkligen inte vill göra dem.
Det bästa jag någonsin gjort för mig själv!
Sandra

Jag älskar Din Wombhealing .. jag tror inte att alla gör som Du ❤️ Du gör den så unik med ditt sätt…
Jag kom i kontakt med Johanna på Anima Tempel när jag fick min första wombhealing. Wombhealing är en fantastiskt upplevelse där jag fick hjälp med att släppa på mycket gammalt som jag har haft under många år och även i tidigare liv. Blockeringar och trauman löstes upp och jag började göra förändringar i mitt liv – stora som små. Framför allt kände jag att jag kom närmre min egen sanning, vem jag är och varför jag är här. Det är en kraftfull behandling men med Johannes trygga fram kunde jag ge mig helt hän och verkligen uppleva magiska saker både i min kropp och själ. Jag rekommenderar Johannas Wombhealing med All Kärlek jag har.
Cecilia

Medicinkvinnans väg. Ett år av magi.  Har väntat på mig i många år äntligen tog jag klivet. Det är aldrig försent…
Resan blev att hitta tillbaka till mitt sanna jag släppa gamla mönster,våga möta mina mörka sidor, släppa präglingar, våga växa och se mitt värde, speglingar igenom andra. Alla underbara Ceremonier ute under bar himmel, möten med Gudinorna, ört kunskaper, hantverk och mycket mer. En resa i ditt inre som jag varmt rekommenderar, att ledas av Johanna.
Så stolt och glad att få vara med om den här resan
Anette