Fullmåneceremoni, Sommar- Vinter Solstånd och Vår- Höstdag Jämningar

I cirkeln runt lägerelden ute vid vattnet eller i vår tippie på gården har vi fullmåneceremoni året om samt vår och höstdagjämning och sommar och vintersolstånd. Vi jobbar energimässigt med att släppa det som står ivägen för var och en av oss cirkeln. Bjuder in det som vi vill och behöver manifestera.
Samtal, shaerings, vägledda meditationer till trummorna.
Fullmånen påverkar vattnet, ebb och flod och representerar våra känslor. Vi har stor tillgång av dessa vid fullmåne, då vi själva består till stor del av vatten. Genom att frigöra stagnerad energi som sätter sig som blockeringar både mentalt och fysiskt kommer vi lättare åt vårt innersta och kan höja vårt medvetande för att hitta hem.
Varje Fullmåneceremoni är unik och ingen blir den andra lik.
Ta gärna med skallra/trumma om du har. Fullmåneceremonierna hålls utomhus på Hammarö. När fullmånen sammanfaller med jämningarna och solstånden så firar vi dessa tillsammans, vilket är fallet i år som också gör att energierna är extra kraftfulla. För anmälan till dessa evenemang ring på tel: 0703 911418 till Johanna Ekman. Gå gärna in och läs mer om varje enskilt evenemang på Anima Tempels sida på facebook.

Kostnad från 250 kr varierar beroende på evenemang.

Planerad Vintersolståndsceremoni och healingcirkel 21/12 2024 kl 18.00-21.00 ca på Anima tempel då vi tänder elden.

Kostnad 250 kr. Anmälan sker på tel till Johanna Ekman på tel: 0703 911418

Varmt Välkommen.