Sköna söndag yoga och SPA,. Designa din egen dag här på Anima Tempel eller hemma hos dig!

Unna dig en skön dag i avkopplande och stressfri miljö på Anima Tempel med Ansiktsspa, närande fotbad och teer på säsongens örter. 100 % ekologiskt. Föreläsning om de vanligaste växterna som vi kan plocka och ha nytta av som näring, mat och medicin. Vi gör nån produkt som du får ta med hem.
Lugn och stillsam yoga, meditation och avslappning med trumman som gong.
Lättare vegetarisk lunch ingår samt te och kaffe.

Vi har tidigare haft sköna söndag på hösten för att inleda en lugnare fas inför vintern på Anima tempel. Även våren kan inledas med en skön SPA-dag med vårens kurerande örter.

En härlig dag som kan beställas om ni är en liten grupp. Det går att ha egna önskemål om aktiviteter som vi gemensamt kan komma överens om. Under varmare årstid kan vi vara ute hela dagen. Exempelvis örtvandring, föreläsning om vanligaste växterna som mat, näring, hudvård, teer, medicin och magi. Hukbad eller snippsauna som det också brukar kallas är en annan grej att testa i vängruppen med bra info om örterna.

Trumresa med meditation inne eller uet i tippien eller jag kommer till er.

Kostnad för en dag mellan kl 10.00-16.00. 950 kr/ person. Det går även att boka en timme eller flera allt enligt överenskommelse, Jag kan även komma till din arbetsplats.

För frågor, beställning och anmälan kontakta Johanna Ekman på tel: 0703-911418

Varmt välkommen!